Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.
Image Alt

Recepti

Poletje se sicer poslavlja, ampak za eno poletno sladico smo pa vseeno kajne? S tole zagotovo požanješ same: »Mmmmm, tole je pa res dobr!« Sestavine: 5 breskev zavojček listnatega testa 5 žlic ovsenih kosmičev 5 žlic kokosa 5 žlic medu 50 g zmehčanega masla rumenjak za premaz sladoled Breskve operemo in odstranimo koščic, to je najzahtevnejši postopek pri izdelavi. Breskvice morajo biti ravno prav zrele, da lahko

Kje ste pa vi nazadnje dopustovali? No moj zadnji dopust je bil na Kanarskih otokih in še vedno ne morem pozabiti njihovih churrosov. No, ker očitno tja še nekaj časa ne bom šli, da bi jih jedli si jih pripravimo doma. Preizkusi tale recept in naj tudi tebe vsaj za ugriz odpelje na Kanarske otoke. Churrosi so španska sladica iz ocvrtega paljenega testa, še vroči povaljani v

Tudi ti rad kaj spečeš? No pri stepanju sladke smetane gre prav gotovo včasih kaj narobe. Stepaš in stepaš sladko smetano, samo še par sekund in neham miksat… innnn prepozno, je že na poti, da postane maslo. Prosim ne vrzi stran smetane, preizkusi tale recept in naredi domače maslo. Obljubim, da je celo boljše od tistega v trgovini! Vse, kar potrebuješ je torej premiksana sladka smetana,