Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Politika zasebnosti

SPLOŠNO

Sweetly, peka slaščic, Ana Podobnik s.p se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani www.sweetly.si. Zbrane osebne podatke bo podjetje uporabljalo izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Podjetje spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani, zato bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Posredovanje uporabnikovih osebnih podatkov podjetju je v določenih primerih nujno, da lahko obdelovalec kot ponudnik izpolnjuje svoje pogodbene obveznosti do uporabnika.

Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

Podatki o podjetju:

Sweetly, peka slaščic, Ana Podobnik s.p
Gorenja vas – Reteče 71, 4220 Škofja Loka
T:  +386 40 654 421
E: narocila@sweetly.si

 

IZVAJANJE POLITIKE ZASEBNOSTI

Podjetje ima, skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Vse pri podjetju redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z določili Pravilnika o varovanju osebnih podatkov in z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s podjetjem.

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so tekstovne datoteke, ki na našem strežniku prepoznajo vaš računalnik. Piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, pač pa računalnik, ki je bil uporabljen pri dostopu na spletno stran.

 

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotki omogočajo, hitrejšo in enostavnejšo za interakcijo med uporabnikom in spletnim mestom. različne namene. Lahko se jih uporablja tudi za Google Analytics.

 

Piškotki, uporabljeni na strani​

Storitev Ime piškotka Namen Trajanje
Google Analytics

_utma

_utmb

_utmc

_utmz

Statistika ogledov spletne strani

2 leti

30 min

Do konca seje

6 mesecev

 

Onemogočanje piškotkov

Če piškotkov ne želite shraniti, jih lahko onemogočite. Navodila za onemogočanje piškotkov v izbranem brskalniku:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer 9

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi Patricija Smukavec, s.p. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Trgovec in uporabnik (kupec) kot udeleženca v elektronskem poslovanju medsebojno priznavata veljavnost elektronskih sporočil na sodišču. Za te Splošne pogoje poslovanja in za vse spore med Trgovcem in uporabnikom (kupcem) velja in se uporablja slovensko materialno in procesualno pravo, pri čemer se ne uporabljajo pravila mednarodnega zasebnega prava, ki bi odkazovala na uporabo kateregakoli drugega prava.

Za vsa razmerja ter za pravice in obveznosti, ki niso urejene s temi splošnimi pogoji poslovanja, se smiselno uporabljajo določila Obligacijskega zakonika, Zakona o elektronskem poslovanju na trgu, Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov.